hirdetestervezes.hu

Névjegykártya minták

Névjegykártya rendelés árak

A névjegykártyák készülhetnek fényes vagy matt 350g-os műnyomó papírra. Az eleganciát fokozhatjuk különféle nemesítésekkel, felületbevonatokkal, lakkozással vagy aranyozással, egyéb színű fémes hatású festékekkel is.
A következő példa árak a leggyakrabban használt 300g-os műnyomó papírra való nyomtatásra vonatkoznak. Az ár kétszeri módosítási lehetőséget is tartalmaz, tehát a névjegykártya terveken nyomtatás előtt kétszer ingyenesen változtathatunk még. A fenti névjegykártya design-okból is választhatsz mintát és ezeknek a színei, betűtípusai is variálhatóak. Ebben az esetben a megjegyzésbe írd bele a kiválasztott névjegykártya számát és az egyéb kéréseket a névjegykártyával kapcsolatban.


Az ár tartalmazza a névjegykártya tervezés, szerkesztés, nyomtatás és a házhoz szállítás bruttó árát!

Névjegykártya megrendelés


Válassz szín és darabszám alapján:

Fekete-fehér (90mm X 50mm)
1 oldalas

1.sablon

Színes (90mm X 50mm)
1 oldalas

1.sablon

Színes (90mm X 50mm)
2 oldalas

1.sablon

Arany/ezüst/metál festékkel 90mm X 50mm)
1 oldalas

1.sablon

Arany/ezüst/metál festékkel 90mm X 50mm)
2 oldalas

1.sablonKapcsolati adatok


A névjegykártyák megrendelése és esetleges egyeztetések után 1-2 napon belül e-mail-ben küldöm a terveket, mely a szükséges módosítások és jóváhagyás után nyomdába kerül, ahonnan 4 munkanapon belül megtörténik a kiszállítás.
Sürgős esetben lehetőség van gyorsabb, akár másnapi kiszállításra is.

A nyomdák általában nyomdakész anyagot várnak, nálam nem kell foglalkoznod ilyen mágikus szavakkal, mintpéldául "composit PDF formátum, CMYK színbontás, 300 dpi felbontás, 3mm kifutó, rátöltés, alátöltés". Bármilyen anyagot küldhetsz, megtervezem, szerkesztem, hogy a végeredmény tökéletes legyen mind nyomdai, mind marketing szempontok alapján, névjegykártyád hűen tükrözni fogja cégedet, vállalkozásodat.

Fizetési opciók:
Előre utalás: Előre utalás esetén a szállítás ingyenes. A megrendelés visszaigazolásával megküldjük bankkapcsolati adatainkat, illetve bekérjük a számlázási és szállítási címet. Amint az összeg megérkezik a számlára, egyeztetjük a végleges design-t, megkezdjük a megrendelés legyártását, majd postázásra kerül a termék. Az összeg beérkezéséről és a postázásról e-mailben értesítünk.

Fizetés utánvétellel: Megrendelt munka elkészültekor futárdíjjal és utánvéttel növelt számlát állítunk ki a megrendelő nevére, amit a futárnak tudsz kiegyenlíteni átvételkor. A számla eredeti példányát a csomagban találod. Utánvét díja a munkadíjon felül illetve 25.000Ft értékhatárig 2240Ft. Ha a megrendelt termékek ára meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor a fizetendő összeg 50%-át a gyártást megelőzően előre utalással kérjük rendezni. Amennyiben meg akarod spórolni az utánvét összegét, és van rá lehetőséged, úgy az előre utalást válaszd.

Egyedi méret, darabszám, vagy egyedi színek esetén küldj üzenetet!