hirdetestervezes.hu

Szórólap minták

Szórólap rendelés árak

A szórólapok készülhetnek vékonyabb, vastagabb és fényes, vagy matt papírra. A következő példa árak a leggyakrabban használt fényes, 100 g-os papírra, színes nyomtatásra vonatkoznak. Az ár 2 féle tervet és kétszeri módosítási lehetőséget is tartalmaz. A fenti szórólap tervekből is választhatsz mintát, színt, stílust, ebben az esetben a megjegyzésbe írd bele a szórólap számát.


Az ár tartalmazza a tervezés, szerkesztés, nyomtatás és a házhoz szállítás bruttó árát!

Szórólap megrendelés


Válassz méret és darabszám alapján:

A6 (105mmX148mm)
1 oldalas színes

1.sablon

A6 (105mmX148mm)
2 oldalas színes

1.sablon

A5 (148mmX210mm)
1 oldalas színes

1.sablon

A5 (148mmX210mm)
2 oldalas színes

1.sablon

LA4 (99mmX210mm)
6 oldalas színes

1.sablonKapcsolati adatok


A szórólapok megrendelése után 1-2 napon belül e-mail-ben küldöm a terveket, egyeztetés, esetleges módosítások után nyomdába kerül, ahonnan 4 munkanapon belül megtörténik a kiszállítás.
Sürgős esetben lehetőség van gyorsabb, akár másnapi kiszállításra is.

A nyomdák nyomdakész anyagot várnak, nálam nem kell foglalkoznod ilyen mágikus szavakkal, hogy composit PDF formátum, CMYK színbontás, 300 dpi felbontás, 3mm kifutó, rátöltés, alátöltés. Bármilyen anyagot küldhetsz, Word, egyszerű szöveg, bármilyen fotó, kép, összerakom, megszerkesztem, hogy a végeredmény tökéletes legyen mind nyomdai, mind marketing szempontok alapján.

Fizetési opciók:
Előre utalás: Előre utalás esetén a szállítás ingyenes. A megrendelés visszaigazolásával megküldjük bankkapcsolati adatainkat, illetve bekérjük a számlázási és szállítási címet, adószámot. Amint az összeg megérkezik a számlára, egyeztetjük a végleges design-t, megkezdjük a megrendelés legyártását, majd postázásra kerül a termék. Az összeg beérkezéséről és a postázásról e-mailben értesítünk.

Fizetés utánvétellel: Megrendelt munka elkészültekor futárdíjjal és utánvéttel növelt számlát állítunk ki a megrendelő nevére, amit a futárnak tudsz kiegyenlíteni átvételkor. A számla eredeti példányát a csomagban találod. Utánvét díja a munkadíjon felül illetve 25.000Ft értékhatárig 2240Ft. Ha a megrendelt termékek ára meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor a fizetendő összeg 50%-át a gyártást megelőzően előre utalással kérjük rendezni. Amennyiben meg akarod spórolni az utánvét összegét, és van rá lehetőséged, úgy az előre utalást válaszd.

Egyedi méret, darabszám, vagy színek esetén küldj üzenetet!